Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων – Αυτοβελτίωση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ικανοτήτων αυτό-βελτίωσης έχει σχεδιαστεί για να παράσχει άμεσα εφαρμόσιμη γνώση για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως απασχόλησης, φύλου, ηλικίας ή όποιων άλλων περιορισμών. Στοχεύει στην αυτοβελτίωση σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιείται ο κάθε άνθρωπος.

 

Τι προσφέρει η εκπαίδευση για την Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων – Προσωπικής Βελτίωσης?

Η εκπαίδευση για την Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων – Προσωπικής Βελτίωσης προσφέρει μια σειρά από γνώσεις, άμεσα εφαρμόσιμες αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμες για την επαγγελματική αλλά και προσωπική πραγματικότητα του κάθε ανθρώπου.

Έχει σχεδιασθεί με καινοτόμο τρόπο για να ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος, φύλλου και αντικειμένου ενασχόλησης. Ακόμα μπορεί να βοηθήσει και ανθρώπους που δεν εργάζονται.

 

Που απευθύνεται?

Η εκπαίδευση για την Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων – Προσωπικής Βελτίωσης απευθύνεται σε άνθρωπο, φοιτητή, επαγγελματία, από κάθε τομέα όσο και σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων (δημόσιων και ιδιωτικών )  όλων των βαθμίδων με ένα και μοναδικό σκοπό : την παροχή εκείνων των πρακτικών γνώσεων για να μπορέσει ο καθένας με απλές και πρακτικές συμβουλές και εκπαίδευση να καταφέρει την επίτευξη της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής του βελτίωσης συνεχώς ανεξάρτητα του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται.

 

Τι τομείς καλύπτει?  
Η εκπαίδευση για την Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων – Προσωπικής Βελτίωσης καλύπτει τους παρακάτω τομείς:

Μπορώ και πώς να διαχειριστώ τον χρόνο μου ? (διαχείριση χρόνου)
Έχω άγχος και δεν ξέρω τι να κάνω ( διαχείριση άγχους)
Σήμερα οι άνθρωποι δεν επικοινωνούμε ? (ανάπτυξη επικοινωνιακών ικανοτήτων)
Πώς θα μπορούσα να αναπτύξω υγιή αυτοπεποίθηση? (ανάπτυξη ικανοτήτων αυτοπεποίθησης )
Όλοι μιλάνε για προσωπική ποιότητα, αλλά τελικά τι είναι ? ( Ανάπτυξη και εφαρμογή της προσωπικής ποιότητας στην ζωή μας)
Το τηλέφωνο σαν εργαλείο επικοινωνίας έχει τους κανόνες του. Ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι η αποτελεσματική χρήση τηλεφώνου
Όλοι μιλάνε για στόχους και παρακινούν στην επίτευξή τους. Πώς μπορώ να σχεδιάσω και να προγραμματίσω την επίτευξη των στόχων μου?
Εφόσον θέλω να επικοινωνήσω επαγγελματικά, πώς θα κάνω την παρουσίαση σε ένα μικρό ή μεγάλο κοινό?
Από το να ενοικιάσω μια κατοικία μέχρι να κάνω μια μεγάλη επιχειρηματική ή επαγγελματική κίνηση θα πρέπει να κάνω διαπραγμάτευση. Γνωρίζω άραγε πως θα προετοιμαστώ για να αναπτύξω τις διαπραγματευτικές μου ικανότητες?

 

Η ανάλυση του προγράμματος Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων  

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1700€

Δίδακτρα προσφοράς: 850€ [/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=987″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]