ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ

Στην ερώτηση γιατί να επιλέξω το International e-learning Academy, για την εκπαίδευσή μου, σας απαντάμε :

–       Ακαδημαϊκό υπόβαθρο : όλα τα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά μας προγράμματα είναι εύκολα, κατανοητά, απλά και άμεσα εφαρμόσιμα. Όμως η βάση τους είναι επιστημονική σε σκέψη, σε έρευνα και σε πηγές, χωρίς να απαιτείται η μελέτη πολυσύνθετων επιστημονικών θεωριών. Ουσιαστικά έχουμε συνδέσει την επιστήμη με την πράξη σε απλή γλώσσα και δομή, δημιουργώντας ένα εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορεί άμεσα να κατανοηθεί και να εφαρμοστεί.

–       Άμεσο επαγγελματικό αποτέλεσμα και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις : Στα επαγγελματικά και εκπαιδευτικά μας προγράμματα δίνεται η ευκαιρία στον κάθε εκπαιδευόμενο να αποκτήσει εκείνα τα εργαλεία εργασίας τα οποία μπορεί να τα εφαρμόζει αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης μπορεί ο κάθε εκπαιδευόμενος να τα χρησιμοποιήσει στην εργασία του. Δεν υπάρχει η θεωρητική προσέγγιση, αλλά η απόκτηση εργαλείων εργασίας, άμεσης χρήσης.

–       Το κόστος εκπαίδευσης είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Στο International e-learning Academy έχοντας λάβει υπόψη την οικονομική κρίση αλλά και τις αυξημένες δαπάνες εκπαίδευσης σε όποιο επίπεδο, διατηρούμε το κόστος της εκπαίδευσης ιδιαίτερα χαμηλό. Άλλωστε και η μορφή της εκπαίδευσης (ηλεκτρονική) βοηθά γιατί δεν έχουμε κόστη αιθουσών, διαφήμισης, και πολλά άλλα.

–       Γιατί μπορείτε να ξεκινήσετε και να τελειώσετε όποτε θέλετε χωρίς άγχος, αγωνία και πίεση χρόνου. Στις ιδιαίτερα απαιτητικές εποχές που ζούμε, με την αφόρητη πίεση που έχουμε στον τομέα της εργασίας και όχι μόνο, η εκπαίδευση είναι ή θα έπρεπε να είναι μια απόλαυση προσωπικής και επαγγελματικής βελτίωσης. Με το σύστημα του e-learning μπορεί κανείς να μελετά όπου και όποτε θέλει ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες του. Μπορεί να μελετά από το γραφείο ή το σπίτι, το πρωί ή το βράδυ, τον χειμώνα ή το καλοκαίρι, τις αργίες ή τις εργάσιμες ημέρες, στις διακοπές ή όπου και όποτε αλλού θέλει και μπορεί.

–       Γιατί προσφέρει πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις.  Η φιλοσοφία στα προγράμματα του International e-learning Academy είναι απλή : ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να κερδίσει άμεσα,  να πάρει εργαλεία εργασίας για να βρει εργασία, να αναπτύξει και να ισχυροποιήσει την υπάρχουσα ή ακόμα να ξεκινήσει μια νέα καριέρα/ εργασία. Το σκεπτικό μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε ή να προσφέρουμε κάτι που ήδη προσφέρεται από τα πανεπιστήμια ή άλλους φορείς εκπαίδευσης, αλλά να βοηθήσουμε τώρα τον εργαζόμενο ή τον νέο επιχειρηματία για νέους δρόμους, για νέα πορεία.

–      Γιατί μπορείτε να αναπτύξετε ή να ξεκινήσετε μια άλλη καριέρα. Στην εποχή που όλα ανατρέπονται και όλα αλλάζουν, την εποχή της ανασφάλειας και της εργασιακής απειλής, την εποχή της εργασιακής και προσωπικής κατάθλιψης και αδιεξόδων, εμείς αντιστεκόμαστε προτείνοντας στους ανθρώπους (νέους και έμπειρους εργαζόμενους) να βελτιώσουν γνώσεις και ικανότητες, να αποκτήσουν νέες και να προχωρήσουν και σε ανάπτυξη, αλλαγή ή ακόμα και ξεκίνημα μιας νέας καριέρας.