Δημιουργώντας την δική μου επιχείρηση

Θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση ή και να εργαστείτε σαν Σύμβουλος Δημιουργίας νέων Επιχειρήσεων?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο των επιχειρήσεων και επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων με την ειδικότητα του συμβούλου δημιουργίας επιχειρήσεων ή ακόμα και να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, τότε ναι μπορείτε.

Μια από τις πλέον ιδιαίτερα εξειδικευμένες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στην Συμβουλευτική της Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων.

Η Συμβουλευτική της Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων, σε όλα της τα επίπεδα (προετοιμασία, εφαρμογή, ολοκλήρωση) είναι ένα εξαιρετικό και πολύ σπάνιο εργαλείο εργασίας τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο των επιχειρήσεων, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν, είτε σαν σύμβουλοι είτε σαν επιχειρηματίες.

Ο χώρος της Συμβουλευτική για την Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, με λίγο προς το παρόν ανταγωνισμό, απαιτητικός αλλά και γρήγορα αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί τόσο σαν Σύμβουλος όσο και σαν Επιχειρηματίας. .

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο της Συμβουλευτικής των Επιχειρήσεων, είτε επιθυμείτε να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, είστε στο καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός στην Συμβουλευτική Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων?

Ο ειδικός στην Συμβουλευτική Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       για την δημιουργία της δικής του επιχείρησης

–       σε εταιρίες που παρέχουν επιχειρηματικές συμβουλές (σύμβουλοι επιχειρήσεων)

–       ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων

Ο εργαζόμενος – υπό οποιαδήποτε μορφή – στον χώρο της Συμβουλευτικής Νέων Επιχειρήσεων είναι εκείνος ο οποίος ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο με την δημιουργία της δικής του, ή άλλων νέων επιχειρήσεων.

Η εργασία στον τομέα της Συμβουλευτικής Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων, είναι μόνιμα δημιουργική γιατί απλά,  σχετίζεται συνεχώς με νέους ανθρώπους, νέες εταιρίες, νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν υπάρχει  ρουτίνα αντίθετα υπάρχουν συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, με στρατηγική σκέψη και παράλληλα επαφή με πλήθος ανθρώπων. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, τεχνολογιών, ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός  στην Συμβουλευτική Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο της Συμβουλευτικής Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στην Συμβουλευτική Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο της Συμβουλευτικής Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον τομέα της Συμβουλευτικής Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας) ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα της Συμβουλευτικής Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων

 

Η ανάλυση του προγράμματος Συμβουλευτική Δημιουργίας Νέων Επιχειρήσεων

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1800€

Δίδακτρα Προσφοράς: 900€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=801″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]