Δημόσιες Σχέσεις για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς

Θέλετε να γίνεται Eιδικός των Δημοσίων Σχέσεων για μη Κερδοσκοπικούς οργανισμούς?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της επικοινωνίας με την ειδικότητα του ειδικού της Δημοσίων Σχέσεων με την ειδίκευση σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τότε μπορείτε.

Μια από τις πλέον σπάνιες, εξειδικευμένες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς
Οργανισμούς.

Η ειδίκευση για τις Δημόσιες Σχέσεις για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε όλα της τα επίπεδα (προετοιμασία, εφαρμογή, ολοκλήρωση) είναι ένα εξαιρετικό, και με ιδιαίτερα συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, εργαλείο εργασίας τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο της επικοινωνίας, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν.

Ο χώρος των Δημοσίων Σχέσεων για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς είναι ιδιαίτερα έντονος, απαιτητικός αλλά και ταχύτατα αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο της Επικοινωνίας με την ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός στις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς?

Ο ειδικός στις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας μη κερδοσκοπικών Οργανισμών και Εταιριών

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας

Ο εργαζόμενος – υπό οποιαδήποτε μορφή – στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς είναι εκείνος ο οποίος ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο για την μη επικοινωνία τους.

Η εργασία στις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, είναι ιδιαίτερα δημιουργική, ολοκληρωτικά νέα, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, και  στρατηγική σκέψη. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, εφαρμογής συνεχώς όλο και πιο νέων τεχνολογιών και ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός στις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση για τις Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων σε μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας ) ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε.

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων σε μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς

 

Η ανάλυση του προγράμματος Δημόσιες Σχέσεις για μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο κοστίζει” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1300€

Δίδακτρα Προσφοράς: 650€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=805″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]