Διεθνείς συνεργασίες

Στα πλαίσια της ανάπτυξης μας σε νέους εκπαιδευτικούς τομείς, με φορείς διεθνώς αναγνωρισμένους, αλλά και υλοποιώντας την στρατηγική μας δέσμευση για παροχή εκπαίδευσης, υψηλότατου επαγγελματικού επιπέδου και με διεθνή αναγνώριση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε ήδη συνεργασία με τους παρακάτω φορείς :

ubis-logo

UBIS UNIVERSITY – Πανεπιστήμιο UBIS, Γενεύη, Ελβετία

Το University of Business and International Studies (UBIS) (πανεπιστήμιο Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών) είναι ιδιωτικό Ελβετικό Πανεπιστήμιο το οποίο ανήκει στο US Hamilton White Group. Η έδρα του είναι στην Γενεύη, Ελβετία και το οποίο παρέχει πτυχία Bachelor και Master στους τομείς της Business Administration (Διοίκησης Επιχειρήσεων) και International Relations (Διεθνών Σχέσεων) καθώς και ειδικά εκπαιδευτικά – επαγγελματικά προγράμματα στην συνεχώς εξελισσόμενη αγορά εργασίας.

To Πανεπιστήμιο UBIS προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης πτυχίου με διπλή αναγνώριση (dual degree) τόσο ελβετική (ευρωπαϊκή) όσο και αμερικάνικη.

Ήδη στο UBIS σπουδάζουν φοιτητές από 40 χώρες. Αυτή η δυναμική δημιουργεί τις προδιαγραφές για εργασία και ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίματα. Το UBIS δίνει την δυνατότητα σπουδών τόσο στην Γενεύη όσο και μέσω των online προγραμμάτων του από την χώρα του κάθε σπουδαστή.

Γιατί το UBIS ξεχωρίζει?

  • Συνεργασία με επαγγελματίες : Συνεργάζεται με επαγγελματίες διεθνούς δραστηριοποίησης τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για τα υλοποίηση των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων, πλέον του υψηλότατους επιπέδου της ακαδημαϊκής του ομάδας

  • Τα προγράμματα του UBIS σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι μόνιμα εναρμονισμένα με της ανάγκες της διεθνούς αγοράς σε κάθε τομέα προσφοράς εκπαίδευσης. .Αυτό γίνεται τόσο για τις παρούσες όσο και για τις μελλοντικές ανάγκες των εκπαιδευομένων.

  • Προσωπική υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του αλλά και μελλοντικά επαγγελματικών του αναγκών.

Για περισσότερα : www.ubis-geneva.ch

International e-learning Academy – UBIS

Η International e-learning Academy σε αποκλειστική συνεργασία με το UBIS προσφέρει :

  • την δυνατότητα αποδοχής και αξιολόγησης αιτήσεων για εκπαίδευση στην Γενεύη

  • καθώς και την φοίτηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα online με ελληνική εκπαιδευτική υποστήριξη

 

ialogoIrish Academy of Public Relations

H Irish Academy of Public Relations (Ιρλανδική Ακαδημία Δημοσίων Σχέσεων) είναι ένα πρωτοποριακό ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο διεθνούς αναγνώρισης και δραστηριοποίησης, το οποίο ειδικεύεται από το 1992 στην επαγγελματική εκπαίδευση αντικειμένων επικοινωνίας. Πολλά από τα προγράμματα της Ακαδημίας προσφέρονται on-line σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ιρλανδική Ακαδημία Δημοσίων Σχέσεων συνεργάζεται με εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια για την εκπαίδευση στις δημόσιες σχέσεις, ενώ είναι μέλος των : (Irish Academy of Public Relations) είναιμέλοςστα PRSA (Public Relations Society of America), the NUJ (National Union of Journalists), the AEJ (Association of European Journalists), CERP (The European Confederation of Public Relations Practitioners) and EUPRERA (the PR Education and Research body).

Για περισσότερα : www.irishacademy.com

International e-learning Academy – Irish Academy of Public Relations

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Irish Academy of Public Relations, η International e-learning Academy προσφέρει στα ελληνικά την δυνατότητα απόκτησης του Diploma in PR.

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Επίσης αν κάποιος ενδιαφερόμενος έχει αντίστοιχες σπουδές στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων έχει την δυνατότητα παρακολούθησης μόνο της προετοιμασίας για το Diploma in PR. Φυσικά θα πρέπει να κάνει αίτηση και να αξιολογηθούν ότι οι σπουδές είναι ισοδύναμες με εκείνες που απαιτούνται για την είσοδο στην προετοιμασία για την απόκτηση του Διπλώματος.

nyfa-banner

New York Film Academy 

Η New York Film Academy είναι ένα ηγετικό ιδιωτικό κέντρο εκπαίδευσης παγκόσμιας εμβέλειας σε θέματα κινηματογράφου, σκηνοθεσίας, σεναρίου, ηθοποιίας και πολλών άλλων ειδικεύσεων στον συγκεκριμένο τομέα.

Με ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία 10 χρόνια εκπαιδεύει με ιδιαίτερη επιτυχία ανθρώπους για να ασχοληθούν με τον τομέα του κινηματογράφου. Συνεργασία με διεθνείς εταιρίες παραγωγής και κινηματογράφου αλλά και σταρ και επαγγελματίες του Hollywood και όχι μόνο, παγκόσμια εκπαίδευση, αλλά αποφοίτους με διεθνή επαγγελματική αναγνώριση, η New York Film Academy αποτελεί ένα από τα πλέον ταχύτατα αναπτυσσόμενα και διεθνώς αξιόπιστα κέντρα εκπαίδευσης για ειδικότητες του κινηματογράφου.

Για περισσότερα : www.nyfa.edu

International e-learning Academy – New York Film Academy

Σε αποκλειστική συνεργασία με την New York Film Academy, η International e-learning Academy προσφέρει την δυνατότητα online εκπαίδευσης στο αντικείμενο της συγγραφής σεναρίου.

Για εκπαίδευση για όποιο άλλο αντικείμενο στην New York Film Academy η International e-learning Academy λειτουργεί σαν ο εκπρόσωπός της στην Ελλάδα.

ReC_whiteAssociation for Coaching.

To Association for Coaching είναι πρωτοποριακός ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός, επαγγελματικός οργανισμός που ασχολείται αποκλειστικά με την υγιή προώθηση και την ανάπτυξη γνώσης και επιπέδων εκπαίδευσης και εργασίας στο coaching σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Association for Coaching είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με μέλη από περισσότερες από 40 χώρες, τα οποία είναι επαγγελματίες, κέντρα εκπαίδευσης και υπηρεσιών στο coaching και οργανισμοί.

Για περισσότερα : www.associationforcoaching.com

International e-learning Academy – Association for Coaching

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

  • “Diploma in Life Coaching” και
  • “Diploma in Business Coaching”,

τα οποία παρέχονται αποκλειστικά από την  International e-learning Academy προσφέρουν την ευκαιρία για την απόκτηση επαγγελματικού τίτλου σπουδών (Diploma) αναγνωρισμένου από το Association for Coaching (διεθνής ανεξάρτητος φορέας  θέσπισης, προστασίας και αναγνώρισης προσόντων για την ουσιαστική άσκηση του επαγγέλματος του Coach).  Το Diploma αποτελεί ουσιαστικό επαγγελματικό εφόδιο – διεθνούς αναγνώρισης  – για την είσοδο στην αγορά εργασίας στην βιομηχανία του Coaching.

Για περισσότερα δείτε στα προγράμματα Diploma in Life Coaching και Diploma in and Business Coaching