Διοίκηση Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων – Diploma in PR

Θέλετε να γίνεται Ειδικός των Δημοσίων Σχέσεων?

Αν η απάντηση είναι θετική, είστε σε μια από τις καλύτερες εκπαιδευτικές προτάσεις, τόσο για να ενταχθείτε στον χώρο των δημοσίων σχέσεων όσο και να αναπτυχθείτε αν εργάζεστε ήδη.

Ο χώρος των δημοσίων σχέσεων είναι ένας συναρπαστικός χώρος εργασίας στον οποίο πολλοί θέλουν να ενταχθούν, λίγοι όμως τα καταφέρνουν. Γιατί? Ένας από τους κυριότερους λόγους είναι ότι δεν έχουν την υψηλή γνώση και εξειδίκευση που απαιτείται για αυτό το πολυμορφικό, δημιουργικό και ιδιαίτερα απαιτητικό και πρωτοποριακό επάγγελμα με τις πολλές εκφράσεις και εφαρμογές του.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο των δημοσίων σχέσεων, είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ένας εργαζόμενος στις δημόσιες σχέσεις?

Ο εργαζόμενος στις δημόσιες σχέσεις είναι ο άνθρωπος ο οποίος ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο για την ανάπτυξη και εξέλιξη της επικοινωνίας της εταιρίας, του προϊόντος ή και της υπηρεσίας ή και όλων μαζί. Η εργασία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων είναι ιδιαίτερα δημιουργική, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, με στρατηγική σκέψη και παράλληλα επαφή με πλήθος ανθρώπων. Επιπλέον δίνει σε όσους ασχολούνται με τις δ.σ. συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, τεχνολογιών, ενεργειών.

Η εργασία στις δημόσιες σχέσεις, δεν έχει καμία σχέση με την αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι σήμερα, αλλά αντίθετα είναι μια εργασία υψηλοτάτου επιπέδου και απαιτήσεων, τόσο σε γνώσεις όσο και σε ικανότητες, αλλά και ειδικεύσεις σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Για παράδειγμα σε τομείς του τουρισμού, των τραπεζών, του δημόσιου ή και του ιδιωτικού τομέα, αλλά και ειδικεύσεις όπως στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ, στις χορηγίες, στον σχεδιασμό προγραμμάτων επικοινωνίας, στην επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων και σε πολλούς άλλους.

Τέλος ο άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων έχει και πληθώρα επιλογών για την επαγγελματική του απασχόληση. Μπορεί να δημιουργήσει την δική του εταιρία για την παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων, να εργαστεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας – σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, αλλά και να ενταχθεί σε μικρές, μεσαίες ή και μεγάλες εθνικές ή και πολυεθνικές εταιρίες σαν στέλεχος του τμήματος επικοινωνίας- δημοσίων σχέσεων.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητες  και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός των Δημοσίων Σχέσεων ?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο των δημοσίων σχέσεων, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στις Δημόσιες Σχέσεις.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας – σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων)

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στο πολυπρισματικό επάγγελμα των δημοσίων σχέσεων το οποίο έχει συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – Public Relations Management (από την International e-learning Academy) , ο κάθε εκπαιδευόμενος έχει το δικαίωμα να συνεχίσει την εκπαίδευσή του σε πρακτικό επίπεδο (διάρκειας περίπου 2 – 3 μηνών)  κατά την οποία θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα επαγγελματικού επιπέδου project στις Δημόσιες Σχέσεις, και η οποία οδηγεί στην απόκτηση του Diploma in PR από την Irish Academy of Public Relations.»

Επίσης αν κάποιος ενδιαφερόμενος έχει αντίστοιχες σπουδές στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων έχει την δυνατότητα παρακολούθησης μόνο της προετοιμασίας για το Diploma in PR. Φυσικά θα πρέπει να κάνει αίτηση και να αξιολογηθούν ότι οι σπουδές είναι ισοδύναμες με εκείνες που απαιτούνται για την είσοδο στην προετοιμασία για την απόκτηση του Διπλώματος.

Η ανάλυση του προγράμματος Διοίκηση Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

Πόσο κοστίζει?

Δίδακτρα: 2500€

Διοίκηση επικοινωνίας δημοσίων σχέσεων : 1200€

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=817″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]

Προετοιμασία για το Diploma in PR : 550€

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=1630″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]

 

Πόσο διαρκεί?