Διοίκηση Επικοινωνίας Μέσων (Media Management)

Θέλετε να γίνεται Ειδικός Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα (media management)?

 Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της (επικοινωνίας) – σαν Σύμβουλος – Ειδικός – Στέλεχος Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα, τότε μπορείτε.

Μια από τις πλέον σπάνιες εξειδικευμένες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στην Διοίκηση Επικοινωνίας με τα Μέσα (Media Management). Μια ειδικότητα η οποία αυξάνει ραγδαία τόσο στον χώρο της επικοινωνίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η Διοίκηση Επικοινωνίας με τα Μέσα, σε όλα της τα επίπεδα (προετοιμασία, εφαρμογή, ολοκλήρωση) είναι ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα αναγκαίο και ζητούμενο εργαλείο εργασίας τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο της επικοινωνίας, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν.

Ο χώρος της επικοινωνίας με τα ΜΜΕ είναι εξαιρετικά έντονος, απαιτητικός αλλά και γρήγορα αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο της Διοίκησης Μέσων, είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα (media management)?

Ο Ειδικός Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας

για την ανάπτυξη, διατήρηση και εξέλιξη της επικοινωνίας ανάμεσα σε φορείς (οργανισμούς και εταιρίες του ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα, αλλά και πρόσωπα) και στα ΜΜΕ.

Ο Ειδικός Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα (media management) είναι εκείνο το πρόσωπο που σχεδιάζει, εκτελεί και αναπτύσσει  προγράμματα επικοινωνίας ανάμεσα σε φορείς και τα ΜΜΕ. Είναι ο άνθρωπος-κλειδί της επικοινωνίας με τα ΜΜΕ για τους πελάτες που συμβουλεύει ή τις εταιρίες στις οποίες εργάζεται.

Η εργασία στον τομέα της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα, είναι ιδιαίτερα δημιουργική, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, με στρατηγική σκέψη και παράλληλα επαφή με πλήθος ανθρώπων. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, τεχνολογιών, ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός στην Διοίκηση Επικοινωνίας με τα Μέσα?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο Επικοινωνίας με τα ΜΜΕ, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον τομέα της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας – σύμβουλος της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα) ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα της Διοίκησης Επικοινωνίας με τα Μέσα

 

Η ανάλυση του προγράμματος Διοίκηση Επικοινωνίας Μέσων

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

Πόσο κοστίζει?[spoiler title=”Πόσο κοστίζει” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1900€

Δίδακτρα Προσφοράς: 950€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=821″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]