Διοίκηση συμμετοχής σε εκθέσεις

Θέλετε να γίνεται Ειδικός της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της επικοινωνίας με την ειδικότητα του Ειδικού Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις, τότε μπορείτε.

Μια από τις πλέον ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στην Διοίκηση Συμμετοχής σε Εκθέσεις.

Η Διοίκηση για την Συμμετοχή σε εκθέσεις, σε όλα τα επίπεδα (μελέτη – ανάλυση, απόφαση, εκθεσιακή συμμετοχή, μεγιστοποίηση οφελών, αξιολόγηση) είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό εργαλείο εργασίας τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο της επικοινωνίας, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν.

Ο χώρος της Διοίκησης για την Συμμετοχή σε Εκθέσεις, είναι ιδιαίτερα έντονος, απαιτητικός αλλά και γρήγορα αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να λάβετε υψηλού επιπέδου ειδίκευση αλλά και δυνατότητα της άμεσης εφαρμογής της στον χώρο της Διοίκησης της Συμμετοχής σε Εκθέσεις, είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις?

Ο Ειδικός Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας

για την προετοιμασία συμμετοχής ή μη των εταιριών στις διάφορες προτάσεις συμμετοχής σε εκθέσεις ανάλογα με τα ζητούμενα, το πρόγραμμα επικοινωνίας, τους χρόνους, τον προϋπολογισμό και πολλά άλλα.

Ο εργαζόμενος – υπό οποιαδήποτε μορφή – στον χώρο της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις είναι εκείνος ο οποίος ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο για την Εκθεσιακή Συμμετοχή.

Η εργασία στον τομέα της Διοίκησης της Συμμετοχής σε Εκθέσεις είναι ιδιαίτερα δημιουργική, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, με στρατηγική σκέψη και παράλληλα επαφή με πλήθος ανθρώπων. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, τεχνολογιών, ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω Ειδικός Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στην Διοίκηση της Συμμετοχής σε Εκθέσεις.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον τομέα της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας – σύμβουλος Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις,  ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα της Διοίκησης Συμμετοχής σε Εκθέσεις

 

Η ανάλυση του προγράμματος Διοίκησης Επικοινωνίας με τα ΜΜΕ

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1100€

Δίδακτρα Προσφοράς: 550€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=825″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]