Πρόγραμμα Διοίκησης Χορηγιών

Θέλετε να γίνεται Eιδικός στις Χορηγίες?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της επικοινωνίας με την ειδικότητα του ειδικού της Επικοινωνίας στις Χορηγίες, τότε μπορείτε.

Μια από τις πλέον σπάνιες, εξειδικευμένες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στον χώρο των χορηγιών .

Η ειδίκευση στην Διοίκηση Χορηγιών, σε όλα της τα επίπεδα (προετοιμασία, εφαρμογή, ολοκλήρωση) είναι ένα εξαιρετικό, και με ιδιαίτερα συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, εργαλείο εργασίας τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο της επικοινωνίας, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν.

Ο χώρος της Επικοινωνίας στις Χορηγίες είναι ιδιαίτερα έντονος, απαιτητικός αλλά και ραγδαία αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο της Επικοινωνίας σαν ειδικός Χορηγιών είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός στις Χορηγίες?

Ο ειδικός στις Χορηγίες είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας – Χορηγιών

Ο εργαζόμενος – υπό οποιαδήποτε μορφή – στον χώρο της Επικοινωνία με ειδίκευσης στις Χορηγίες είναι εκείνος ο οποίος ασχολείται τόσο για την σχεδίαση όσο και για την υλοποίηση χορηγικών προγραμμάτων.

Η εργασία στον τομέα των Προγραμμάτων Διοίκησης Χορηγιών είναι ιδιαίτερα δημιουργική, ολοκληρωτικά νέα, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, και  στρατηγική σκέψη. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, εφαρμογής συνεχώς όλο και πιο νέων τεχνολογιών και ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός στα Προγράμματα Διοίκησης Χορηγιών?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο των Προγραμμάτων Διοίκησης Χορηγιών επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο της δημιουργία αλλά και υλοποίησης χορηγιών.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στα προγράμματα Διοίκησης Χορηγιών.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο της Διοίκησης Προγραμμάτων Χορηγιών.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον τομέα Χορηγιών στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας ) ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε.

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα των Χορηγιών τόσο σε στρατηγικό όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο.

 

Η ανάλυση του προγράμματος Επικοινωνίας Χορηγιών

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο Κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1300€

Δίδακτρα Προσφοράς: 650€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=828″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]