Σχεδιασμός – Διοίκηση – Οργάνωση Εκδηλώσεων

Θέλετε να γίνεται Ειδικός στον  Σχεδιασμός – Διοίκηση – Οργάνωση  Εκδηλώσεων ?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της (επικοινωνίας) με την ειδικότητα του Ειδικού του Σχεδιασμού- Διοίκησης και Οργάνωσης Εκδηλώσεων , τότε μπορείτε.

Μια από τις εκπαιδευτικές προτάσεις με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από την αγορά για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στον Σχεδιασμό- Διοίκηση και Οργάνωση Εκδηλώσεων, έχοντας υψηλή ειδίκευση, τόσο σαν στέλεχος σε εταιρία, όσο και σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Σχεδιασμός, η Διοίκηση και η Οργάνωση Εκδηλώσεων, πάσης μορφής, μεγέθους, στόχου και προϋπολογισμού σε όλα της τα επίπεδα είναι ένα άριστο εργαλείο εργασίας, του οποίου η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς.

Ο Σχεδιασμός, η Διοίκηση και η Οργάνωση Εκδηλώσεων αναφέρεται τόσο σε έμπειρους εργαζόμενους αλλά και σε νεότερους οι οποίοι θα θέλουν να αναπτυχθούν στον συγκεκριμένο τομέα. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο του Σχεδιασμού- Διοίκησης και Οργάνωσης Εκδηλώσεων είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός στον Σχεδιασμό- Διοίκηση και Οργάνωση Εκδηλώσεων,?

Ο ειδικός στον Σχεδιασμό- Διοίκηση και Οργάνωση Εκδηλώσεων είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας

για τον σχεδιασμό, διοίκηση και οργάνωση των εκδηλώσεων όποιας μορφής, στόχου, κοινού και προϋπολογισμού.

Ο εργαζόμενος στον τομέα των εκδηλώσεων – υπό οποιαδήποτε μορφή – είναι εκείνος που ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις.

Η εργασία στον τομέα για τον Σχεδιασμό-Διοίκηση και Οργάνωση Εκδηλώσεων είναι ιδιαίτερα δημιουργική, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, με στρατηγική σκέψη και παράλληλα επαφή με πλήθος ανθρώπων. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, τεχνολογιών, ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω Ειδικός στον  Σχεδιασμός – Διοίκηση – Οργάνωση  Εκδηλώσεων?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο του Σχεδιασμού – Διοίκησης – Οργάνωσης  Εκδηλώσεων επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο του   Σχεδιασμού – Διοίκησης – Οργάνωσης  Εκδηλώσεων.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στον  Σχεδιασμός – Διοίκηση – Οργάνωση  Εκδηλώσεων

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο του  Σχεδιασμού – Διοίκησης – Οργάνωσης  Εκδηλώσεων.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες σαν Ειδικός στον  Σχεδιασμό – Διοίκηση – Οργάνωση  Εκδηλώσεων στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας – Σύμβουλος στον  Σχεδιασμό – Διοίκηση – Οργάνωση  Εκδηλώσεων ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα του Σχεδιασμού – Διοίκησης – Οργάνωσης  Εκδηλώσεων

 

Η ανάλυση του προγράμματος Σχεδιασμός – Διοίκηση – Οργάνωση  Εκδηλώσεων

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο Κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1300€

Δίδακτρα Προσφοράς: 650€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=832″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]