Διοίκηση Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων

Θέλετε να γίνεται Eιδικός της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της επικοινωνίας με την ειδικότητα του ειδικού της Επικοινωνίας στην Ενδοεπιχειρησιακή Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων, τότε μπορείτε.

Μια από τις πλέον σπάνιες, εξειδικευμένες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά Ενδοεπιχειρησιακή Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων.

Η Ενδοεπιχειρησιακή Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων, σε όλα της τα επίπεδα (προετοιμασία, εφαρμογή, ολοκλήρωση) είναι ένα εξαιρετικό, και με ιδιαίτερα συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, εργαλείο εργασίας τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο της επικοινωνίας, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν.

Ο χώρος της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων είναι ιδιαίτερα έντονος, απαιτητικός αλλά και ραγδαία αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας, είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός στην Ενδοεπιχειρησιακή Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων?

Ο ειδικός στην Ενδοεπιχειρησιακή Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας με ειδίκευση στην ενδοεπιχειρησιακή επικοινωνία

Ο εργαζόμενος – υπό οποιαδήποτε μορφή – στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων είναι εκείνος ο οποίος ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο για την επικοινωνία μέσα σε ένα οργανισμό ή εταιρία.

Η εργασία στον τομέα χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων, είναι ιδιαίτερα δημιουργική, ολοκληρωτικά νέα, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, και  στρατηγική σκέψη. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, εφαρμογής συνεχώς όλο και πιο νέων τεχνολογιών και ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός στην Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας ) ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε.

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον χώρο της Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων

 

Η ανάλυση του προγράμματος Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας Δημοσίων Σχέσεων

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1100€

Δίδακτρα Προσφοράς: 550€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=813″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]