Σχεδιασμός και Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων

Θέλετε να γίνεται Ειδικός Διοίκησης Διαφημιστικών Προγραμμάτων?

Αν εργάζεστε ήδη στον χώρο της επικοινωνίας, ή αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο χώρο της επικοινωνίας με την ειδικότητα του Στελέχους Διαφήμισης, τότε μπορείτε.

Μια από τις συνεχώς αυξανόμενες εξειδικευμένες εκπαιδευτικές προτάσεις για να εργαστείτε ή να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στην Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων. .

Η Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων, είναι μια ανάγκη που είναι σε αυξανόμενη ζήτηση τόσο από διαφημιστικές αλλά και από άλλου είδους εταιρίες οι οποίες είτε διαφημίζονται είτε θα διαφημιστούν. Η συγκεκριμένη ειδίκευση είναι τόσο για ανθρώπους με εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο της επικοινωνίας- διαφήμισης, όσο και για εκείνους που θα ήθελαν να εργαστούν σε αυτόν.

Ο χώρος της Διοίκησης Διαφημιστικών Προγραμμάτων είναι ιδιαίτερα έντονος, απαιτητικός αλλά και γρήγορα αναπτυσσόμενος. Φυσικά απαιτούνται και ιδιαίτερες γνώσεις – ειδίκευση για να μπορέσει κάποιος μελλοντικός εργαζόμενος να εργαστεί τόσο σαν στέλεχος σε μια εταιρία, όσο και σαν σύμβουλος για διαφορετικές εταιρίες.

Αν λοιπόν θέλετε να ενταχθείτε στον επαγγελματικό χώρο της Διοίκησης Διαφημιστικών Προγραμμάτων, είτε σαν στέλεχος, είτε σαν σύμβουλος, είτε και σαν επιχειρηματίας είστε στον καταλληλότερο σημείο εκπαίδευσης.

 

Τι κάνει ο Ειδικός στην Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων?

Ο ειδικός στην Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων είναι ο άνθρωπος που εργάζεται :

–       Σε εταιρίες που παρέχουν συμβουλές και έργα επικοινωνίας (εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικές)

–       Σε ενδοεπιχειρησιακά τμήματα επικοινωνίας

–       Ανεξάρτητα σαν Σύμβουλος Επικοινωνίας

για τον σχεδιασμό, υλοποίηση, παρακολούθηση και αξιολόγηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων.

Ο εργαζόμενος – υπό οποιαδήποτε μορφή – στον χώρο της Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων  είναι εκείνος ο οποίος ασχολείται τόσο σε στρατηγικό όσο και σε διοικητικό και εκτελεστικό επίπεδο για διαφημιστικά προγράμματα (διαφημιστικές εκστρατείες).

Η εργασία στον τομέα για την Διοίκηση των Διαφημιστικών Προγραμμάτων, είναι ιδιαίτερα δημιουργική, χωρίς ρουτίνα, με συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις, με στρατηγική σκέψη και παράλληλα επαφή με πλήθος ανθρώπων. Επιπλέον δίνει συνεχείς και νέες συγκινήσεις και αλλά και ευκαιρίες γέννησης και χρήσης νέων ιδεών, τεχνολογιών, ενεργειών.

Ο χώρος, οι ευκαιρίες, αλλά και οι ανάγκες είναι ανεξάντλητα και συνεχώς εμφανίζονται νέες μορφές απασχόλησης και ειδίκευσης.

 

Μπορώ να γίνω ειδικός στην Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων ?

Φυσικά και μπορείτε, αν θέλετε. Απλά θα πρέπει να λάβετε την εξειδικευμένη γνώση η οποία απαιτείται για να μπορέσετε να ενταχθείτε αλλά και να αναπτυχθείτε στον χώρο της διοίκησης της διαφήμισης, επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια – εργαλεία εργασίας – για να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων – συμμετέχουσα να διεκδικήσει εργασία στον χώρο της Διαφήμισης.

Η εκπαίδευση που προσφέρεται δίνει επαγγελματικές, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις που θα δώσουν στον –ην εκπαιδευόμενο –η και την γνώση αλλά και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση.

 

Τι χρειάζεται ?

Για να ασχοληθεί κάποιος με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο θα πρέπει να ξεκινήσει μια βασική εκπαίδευση. Εμείς στο International e-learning Academy έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε ένα πλήρες πρακτικό, επιστημονικής βάσης, και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την εκπαίδευση στην Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την εκπαίδευσή σας, θα έχετε τις απαιτούμενες βάσεις για την κατανόηση, την εφαρμογή  και την έναρξη ή και εξέλιξη της επαγγελματικής σας καριέρας στον χώρο της Διαφήμισης.

Η μελέτη, οι εργασίες, αλλά και το σύνολο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα σας δώσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να :

–       Είστε και να αισθάνεστε δυνατοί (ες) για την έναρξη του νέου επαγγέλματός/ ειδίκευσής σας

–       Προσφέρετε ουσιαστικές υπηρεσίες στον τομέα της Διαφήμισης στις εταιρίες που θα κάνετε αίτηση πρόσληψης ή και σε εκείνες που θα εργαστείτε ή και ακόμη στις εταιρίες-πελάτες σας που θα συμβουλεύσετε  (αν αποφασίσετε να εργαστείτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας – σύμβουλος Διαφήμισης) ή ακόμα και σε εκείνες τις εταιρίες που εργάζεστε

–       Εδραιωθείτε και να αναπτύξετε την εργασία σας στον τομέα της Διοίκησης Διαφημιστικών Προγραμμάτων (Διαφημιστικές Εκστρατείες)

 

Η ανάλυση του προγράμματος Σχεδιασμός και Διοίκηση Διαφημιστικών Προγραμμάτων

Ποιο είναι το International e-learning Academy?

Πως γίνεται η εκπαίδευση?

[spoiler title=”Πόσο κοστίζει?” open=”0″ style=”1″]Δίδακτρα: 1900€

Δίδακτρα Προσφοράς: 950€[/spoiler]

Πόσο διαρκεί?

[button link=”http://internationalelearningacademy.com/?page_id=835″ color=”#091d55″ size=”4″ style=”1″ dark=”0″ radius=”auto” ]ΕΓΓΡΑΦΗ[/button]