Πρόγραμμα επιχειρηματικών συνεργατών

Αν επιθυμείτε να γίνεται επιχειρηματικός συνεργάτης μας τότε πατήστε εδώ

Πρόγραμμα επιχειρηματικών συνεργατών

Το πρόγραμμα επιχειρηματικών συνεργατών αφορά σε οποιονδήποτε διαθέτει ένα προσωπικό ιστότοπο (website, blog, facebookpage, linkedin, twitter κ.α.) ή ακόμα και ένα email και ενδιαφέρεται να προωθήσει τους κύκλους σπουδών της International e-learning Academy αμειβόμενος –η με τη σχετική προμήθεια η οποία αποτελεί ένα έξτρα, χωρίς απαιτήσεις χώρου και χρόνου, σημαντικό εισόδημα.

Πως μπορώ να γίνω επιχειρηματικός συνεργάτης της International e-learning Academy;

Εφόσον έχετε πρόσβαση στο internet, το email σας ή την όποια ιστοσελίδα και διάθεση για εργασία και έξτρα ή και πλήρες εισόδημα, τότε έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να συνεργαστείτε μαζί μας, ακολουθώντας τα βήματα που παρουσιάζονται στην συνέχεια.

Πως λειτουργεί;

Κατά την εγγραφή σας σαν επιχειρηματικός συνεργάτης στην International e-learning Academy σας δίδεται ένας σύνδεσμος (link) τον οποίο τοποθετείτε στο site σας ή τον αποστέλλετε (τον σύνδεσμο – link) μέσω του email σας.. Αυτός (o σύνδεσμος – link) εμπεριέχει τον προσωπικό κώδικα παρακολούθησης ώστε όσοι μας επισκέπτονται μέσα από το link στο site σας να καταγράφονται στα δικά σας στατιστικά (επισκεψιμότητα – πωλήσεις)

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης που προήλθε από το site σας προχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά τους επόμενους 3 μήνες εσείς κερδίζετε τη σχετική προμήθεια (μέσω της ενεργοποίησης σχετικού cookie το οποίο διαρκεί 3 μήνες).

Βήματα για να γίνεται επιχειρηματικός συνεργάτης της International e-learning Academy

Για να γίνεται επιχειρηματικός συνεργάτης μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα :

1) Εγγραφή
Για την εγγραφή σας επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα:
http://internationalelearningacademy.com/?page_id=1557

2) Συμπλήρωση στοιχείων
Συμπληρώστε τη φόρμα. Εντός ολίγων λεπτών θα σας έρθει email επιβεβαίωσης και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα.

3) Link
Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας μπορείτε να συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στην παρακάτω σελίδα
http://internationalelearningacademy.com/?page_id=1528

Κατά την είσοδό σας θα δείτε αμέσως το link που θα πρέπει να αντιγράψετε και να τοποθετήσετε στη σελίδα σας προκειμένου οι επισκέπτες σας να παραπέμπονται στην International e-learning Academy.

Εάν στην παραπομπή θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το λογότυπο της μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ :
http://internationalelearningacademy.com/wp-content/uploads/ineaca.jpg

4) Στατιστικά
Κατά την είσοδό σας στο σύστημα θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε τον συνολικό αριθμό των επισκεπτών που έχουν εισέλθει στην International e-learning Academy μέσα από το site ή το email σας και τους κύκλους σπουδών που έχουν αγοράσει.

Για την πλήρη εικόνα της κίνησης στην International e-learning Academy μέσα από τις ενέργειές σας, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή “Στατιστικά” ώστε να δείτε αναλυτικά τους επισκέπτες, τις ενέργειές και τις αγορές τους για κάθε ημέρα ξεχωριστά, τόσο σε αριθμούς όσο και σε πίνακες.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα για την εγγραφή σας και την δημιουργία της παραπομπής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ για να κάνουμε τη διαδικασία για εσάς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως θα ξέρω πόσοι εγγράφηκαν από τους ανθρώπους που επικοινώνησα;

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να συνδεθείτε και μέσω της επιλογής «Στατιστικά», μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των επισκεπτών και εκπαιδευομένων που ήρθαν από τις δικές σας ενέργειες.

Ποια είναι η αμοιβή μου σαν επιχειρηματικός συνεργάτης;

Η αμοιβή που έχει ο κάθε επιχειρηματικός συνεργάτης συμφωνείται σε προσωπικό επίπεδο και είναι ποσοστό επί των πωλήσεων που θα επιτευχθούν μέσα από τις δικές του ενέργειες.

Κάθε πότε θα πληρώνομαι;

Η αμοιβή του επιχειρηματικού συνεργάτη καταβάλλεται κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του από την International e-learning Academy, με παράλληλη αποστολή του νόμιμου παραστατικού (τιμολόγιο, απόδειξη).

Ενεργοποίηση συμφωνίας

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας σαν επιχειρηματικός μας συνεργάτης, θα σας αποσταλεί ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο θα περιέχει όλα τα αμοιβαία δικαιώματα και υποχρεώσεις καθώς και την συγκεκριμενοποίηση του ποσοστού της συμμετοχής σας επί των πωλήσεων. Για όποια επιπλέον διευκρίνιση, πληροφορία ή και διαπραγμάτευση μπορείτε να στείλετε το email σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.